diumenge, 8 d’abril del 2012

TORNANT A LA CARREGA

Després d'una lesió un poc llarga, del viatge a hampi i de les festes de la magdalena per fi he pogut tornar a aquesta bonica escola de bloc.


Encara que el temps no a acompanyat del tot han sigut uns dies molt condidors. He redescobert un sector que tenia totalment abandonat fa molt de temps. Quines ganes tinc de tornar per obrir algunes línies que prometen guapes. I també he descobert un sector que pinta molt be, gran i amb molts blocs per obrir però amb molt de treball de neteja per d'avant, aixi que aquest tindrà que esperar un poc mes, jaja.

Aquest era l'estat de "La pastora", al meu parèixer un del millors blocs oberts fins el moment. Impossible provar-lo sense acabar xopat.
El temps al final a donat un poc de respir i encara ens ha deixat escalar, tant per a provar línies velles com per a obrir de noves. Asi vos deixe un xicotet reportatge a vore si vos motiva per a anar.


No hi ha manera de traure aquesta línia per molt que la mire, jaja

Josep apretant de valent, vinga bou!


Un dels blocs mitics que feia molt de temps que no provava. Continua igual de dur, o jo de fluix...




Aquesta línia promet, encara que falta arreglar un poc la caiguda i no he pogut provar-la be. Vos recorda un poc a algun bloc de Vilafames?






Netejant alguna línia nova




Provant una variant nova interessant

Vinga a mirar la línia a vore si veig el metode, un altre dia serà...


I ara a preparar-me per al Transbetxi, però en moltes ganes de tornar prompte!
Ens veiem a Vallibona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada