dijous, 16 de febrer del 2017

MAQUI'N BLOC 2017


Inscripcions anticipades 8e (12 en sopar) fins el 1 de març:
En Meridiano 0 (Castelló)
Hostal restaurant La Carbonera (Vallibona)
E-mail: vallibonablocabloc@hotmail.com

La inscripció inclou: Participació en el V Maqui'n Bloc, samarreta commemorativa (fins a esgotar existències per ordre d'inscripció) i sorteig de regals.

El 100% dels beneficis obtinguts aniran destinats a continuar desenvolupant l’escalada a Vallibona

Organitzar l’esdeveniment costa molt d’esforç i té un cost econòmic, si vens a Vallibona aquest dia és perquè s’organitza el Maqui’n Bloc. Agraïm a aquells escaladors que no volen col·laborar en l’esdeveniment que escalen a un altre sector, o lloc. La resta de l’any poden gaudir de totes les línies obertes durant aquests anys.


Nou Sector: Aquest any estem treballant de valent per a obrir un dels millors sectors de Vallibona, no vos el podeu perdre!


Nou sector significa nous blocs! Podreu gaudir de blocs per a tots els nivells des de IV per als principiants fins a projectes que rondaràn el octau grau per als més bitxarracos!



Nova normativa: Hi haurà més de 60 línies marcades per colors segons la dificultat, de més fàcil a més difícil, verd, blau, groc, roig, morat i negre. 
Cada participant tindrà una targeta on anirà apuntant els blocs que encadene, aquelles persones en categoria masculina que encadenen un bloc de color roig se'ls donarà per encadenats tots els blocs verds i blaus. En categoria femenina a l'encadenar un bloc de color groc es donaran per encadenats tots els verds. 


Excursió pel terme: Gràcies a la col·laboració de la comissió de festes de Vallibona 2017 aquest any realitzarem duran el dia una excursió per terme per a que aquelles persones que no escalen tinguen una alternativa. Per a participar en l'excursió no serà necessari inscriure's, però si confirmar assistència. Únicament en passar per la taula d'inscripcions i comunicar la participació en l'activitat serà suficient.



Finals en rocòdrom: Aquest any gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Vallibona contarem amb un magnífic rocòdrom fixe per a realitzar les finals nocturnes. I posteriorment per a que tot el poble el puga gaudir.



Sopar: A l'inscriure-vos podeu agafar també tiquet per a sopar a preu popular, podent triar opció vegetariana.


Trofeus: Com la resta d'anys tindrem trofeus als tres primers classificats de cada categoria, més un trofeu al primer classificat comarcal i altre trofeu marató (per al que més numere de blocs encadene)  en cada categoria.


 Sorteig de regals: Gràcies a les empreses col·laboradores que fan possible que aquest event siga possible farem un sorteig de regals per a totes les persones inscrites.


Ajuntament de Vallibona

Comissió de festes 2017

Vallibona 964 172 000 

www.reckohouse.com
C/ Alicante, 9 Castelló 
Vallibona
C/ Cervantes,6 Castelló
C/ San Félix, 41 Castelló

Zona d'acampada: Gratuïta amb bany, dutxa, font, forn, torraderos i taules...



I per la nit festivalaco organitzat per la comissió de festes de Vallibona 2017


FARMER VIBES HI-FI
I
ADRIAN CRONAUER


ANEU A FLIPAR!!!


 Festivalacor de psico-escalada!!



Mapa del poble












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada