dijous, 3 de maig del 2018

GRÀCIES I FINS LA PRÒXIMA

Des de l'organització volem donar moltíssimes gràcies a tots els assistents, que en vau ser molts, i a tots els col·laboradors (Ajuntament de Vallibona, Hostal La Carbonera, Un altre Mon, Alberg La pastora, I'm not a Monkey, Restaurant Enkuentro, Zion Climbing, Meridiano 0, Enbinari, Entrena-t, La rasmia camping i Cues inquietes) per fer possible que aquest Maqui'n Bloc 2018 fora el que ha sigut. Així com als dj's Ferran Granola, Farmer Vibes i a Druman Noisy per fer-nos ballar d'allò més.
I personalment donar les gràcies a totes aquelles persones que han estat treballant de valent per a organitzar aquest Maqui'n, invertint moltes hores perquè tot eixira el millor possible. També a aquelles que ens van tirar una mà el mateix dia quan ho vam necessitar, i a la comprensió, paciència i bon comportament de tots els assistents. Sense l'ajuda de tots açò seria impossible.
Esperem que gaudireu del sector que tants mesos de treball ens ha costat i de l'esdeveniment en general.
Ara que ja tenim una escola molt interessant, amb més de 500 línies obertes, ens agafarem uns anys de descans d'organitzar el Maqui'n Bloc per a agafar forces per al següent. Ens veiem a la roca!!!!
P.D. pròximament la guia...

































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada